Herinnering Algemene ledenvergadering 8 juni (digitaal)

Herinnering voor onze leden:

Helaas is het wegens de coronamaatregelen nog niet mogelijk om op zaterdag 22 mei as. op Vlieland bijeen te komen voor de algemene ledenvergadering. Het VHNV bestuur heeft daarom besloten om deze vergadering digitaal te houden op dinsdagavond 8 juni as. om 20:00 uur. De agenda en overige stukken voor deze vergadering stuurden wij eerder per email.

U wordt verzocht zich, indien u dat wenst, voor 31 mei as. voor deze vergadering aan te melden via info@vhn-vlieland.nl; de deelnemers ontvangen vervolgens per mail de Teams link naar de videovergadering.

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Gerelateerde berichten
Zoek berichten
Ook interessant
Deel ons met andere
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring