Aanmelding voor kaarten ITGWO editie 2021

Deze week bereikte ons het positieve bericht dat – gelet op de hoopgevende corona ontwikkelingen – het eilandfestival ‘Into The Great Wide Open’ toch in aangepaste vorm georganiseerd zal worden onder de slogan ‘Let it happen’. Het festival zal kleinschaliger van omvang zijn en plaatsvinden op en rondom het sportveld. Het biedt deze keer vooral een podium aan debutanten in de muziek.

Kaarten voor dit festival zijn in de regel snel uitverkocht. Met de organisatie is overeen gekomen dat er maximaal 30 x 2 kaarten vergeven worden aan leden van onze vereniging. Indien er meer dan 30 belangstellenden zijn, worden de kaarten verloot. De kaarten zijn op naam en voor eigen rekening, de prijs bedraagt 95 Euro per kaart. Er zijn in deze regeling alleen kaarten voor volwassenen beschikbaar.

Indien u interesse heeft in kaarten, verzoeken wij u vóór 14 juli een mail te sturen naar info@vhn-vlieland.nl o.v.v. de namen van personen die het festival willen bezoeken, uw emailadres en de naam van uw huisje. Indien u in aanmerking komt voor de kaarten, ontvangt u vervolgens van de organisatie een betaallink die geldig is tot uiterlijk 9 augustus. 

 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring