Nieuwe website VHNV

Vereniging Huiseigenaren Noordzeeduinen Vlieland heeft vanaf nu een eigen website. Hierop is o.a. te lezen waar de vereniging voor staat, welke actualiteiten er zijn en hoe het bestuur te bereiken is. Ook kunnen huisjeseigenaren vanaf hier doorklikken naar de diverse gelieerde stichtingen en verenigingen, zoals SBEV, de Ankerplaats en de Kaap. Achter de login kunnen leden van de vereniging hun gegevens up-to-date houden. Het bestuur denkt zo de communicatie met de leden te kunnen verbeteren. Oorspronkelijk was het de bedoeling de nieuwe website tijdens de algemene ledenvergadering in april te presenteren, maar deze is i.v.m. corona uitgesteld.  

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring