Nieuw naslagwerk met alle duinhuisjes!

Het zomerhuizenterrein Duinkersoord dankt zijn naam aan Nanning Willem Duinker die met zijn creatieve geest en tomeloze ondernemerschap aan de basis heeft gestaan van het toerisme op Vlieland. Duinkersoord bestaat op 2 juni 2022 precies 100 jaar. Een mooie aanleiding voor een volledig nieuw en uitgebreid A4 hardcover naslagwerk van 448 pagina’s over de geschiedenis van álle Vlielandse zomerhuizenterreinen: Duinkersoord, De Kaap, Vliepark en Ankerplaats. Van alle 235 duinhuisjes staat ook de ‘eigen geschiedenis’ beschreven met anekdotes, oude en recente foto’s.

De beide auteurs Pieter van de Vliet en Noor Kruys – Harkema delen hun passie voor de Vlielandse duinhuisjes: “Hoe is dit alles ontstaan? Wie waren de pioniers die de eerste huisjes lieten bouwen en in welk jaar werd hun huisje precies gebouwd? Hoe was het daar in die beginjaren? Het vastleggen van deze historie is waardevol, zeker nu er steeds meer huisjes worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw.” 

Het nieuwe naslagwerk verschijnt in de maand juni (datum volgt) maar kan nu al besteld worden via de website 100jaarduinkersoord.nl:
  • A4 hardcover naslagwerk
  • 448 pagina’s met veel fotomateriaal
  • Informatie over alle 235 duinhuisjes
  • Geschiedenis van Duinkersoord, De Kaap, Vliepark, Ankerplaats

 

Indien u voor 2 juni uw bestelling plaatst krijgt u €5,00 korting door gebruik te maken van de kortingscode ‘100JAARDUINKERSOORD’

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring