Brochures afvalinzameling beschikbaar

Zoals wij u eerder informeerden, heeft de VHNV samen met de gemeente twee brochures gemaakt m.b.t. de nieuwe ondergrondse afvalcontainers; één voor huisjeseigenaren en één voor huurders. In de brochures staan een kaart met de exacte locaties van de afvalinzameling en een aantal praktische instructies, ook t.a.v. ongediertebestrijding. Huiseigenaren kunnen deze documenten vanaf heden bij de balie van het gemeentehuis afhalen om in hun huis te leggen. Voor huurders is er in de beginfase tevens een afschrift beschikbaar bij de VVV.

U kunt de brochures ook zelf downloaden en afdrukken:

Brochure voor huiseigenaren

Brochure voor huurders

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring