Plaatsing ondergrondse afvalcontainers

Medio september is firma Omrin in opdracht van de gemeente Vlieland begonnen met het plaatsen van de nieuwe ondergrondse afvalcontainers in het duingebied. De VHNV heeft samen met de gemeente twee brochures gemaakt (één voor huiseigenaren en één voor huurders) met een kaart van de locaties van de afvalcontainers en met praktische instructies wat betreft alle aspecten van zowel afval- als ongediertebestrijding. De gemeente zal deze documenten op A4-formaat laten drukken. Het is de bedoeling dat huiseigenaren deze documenten vanaf heden bij de balie van het gemeentehuis kunnen afhalen om in hun huis te leggen. De brochures zijn hier ook te downloaden:

Brochure voor huiseigenaren

Brochure voor huurders

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring