Verzoek tot deelname vervolgonderzoek verduurzaming recreatiewoningen

Graag brengen wij onderstaand verzoek om mee te doen met het vervolgonderzoek naar mogelijkheden om recreatiewoningen op de Waddeneilanden te verduurzamen onder uw aandacht.

Onlangs heeft u kennis kunnen nemen van de verkenning ‘’Verduurzamen van particuliere recreatiewoningen op de Friese Waddeneilanden’’. Wij zijn vier studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen. In het kader van het thema verduurzaming doen wij onderzoek naar mogelijkheden om recreatiewoningen op de Waddeneilanden te verduurzamen. Dit doen wij niet in opdracht van de gemeente, maar in opdracht van een onderzoeksinstelling van de Hanze Hogeschool. Wij bekijken deze uitdaging van verschillende invalshoeken. Zo wordt er gekeken naar het financiële plaatje, er worden tools voor websites gemaakt en er wordt gekeken naar hoe de informatie het beste kan over worden gebracht bij de woningeigenaars, in de hoop aan te zetten tot verduurzaming van de recreatiewoning.

Voor dit onderzoek zouden wij graag een aantal woningeigenaars willen interviewen, onder andere om een aantal vragen te beantwoorden en een tool voor een website te testen. Als u het leuk lijkt om hieraan mee te werken, zouden wij graag een e-mailadres en/of telefoonnummer ontvangen, zodat we een Teams-meeting in kunnen plannen voor een interview. Het is de bedoeling dat dit maximaal een half uur duurt. De ene helft zal uit vragen beantwoorden bestaan en de andere helft aan het uitproberen van een tool die is ontwikkeld.

U kunt u o.v.v. emailadres en telefoonnummer aanmelden bij Nick Muurman (nickmuurman@hotmail.nl).

Alvast ontzettend bedankt voor uw medewerking!

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring