Reactie gemeente inzake forensen- en toeristenbelasting

Recent heeft het bestuur de gemeente aangeschreven inzake de forensen- en toeristenbelastingaangifte 2020. Daarin verzochten wij het college van B&W eenmalig een ander omslagpunt voor eigen gebruik versus verhuur toe te passen, omdat veel huisjes vorig voorjaar niet verhuurd konden worden i.v.m. de coronamaatregelen. Zie ook ons eerdere bericht hierover.

Inmiddels heeft de gemeente afwijzend op ons verzoek gereageerd. De voornaamste reden hiervoor is dat de gemeentewet geen mogelijkheid kent om van de gestelde criteria af te wijken. Daarnaast voert de gemeente nog een aantal andere argumenten aan, die u in de deze brief terug kunt lezen.

Het bestuur heeft besloten om het standpunt van de gemeente niet verder ter discussie te stellen.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring

Wanneer u deze website bezoekt, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring